SURFSIDE POKé

Recentebeoordeling


4 sterren uit 330 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surfside Poké. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 20:53 Zoals altijd goede kwaliteit en een snelle levering.
6 jul 2024 om 21:10 Te veel rijst en veel te weinig groenten. Rijst was papperig. Ik had gefrituurde tofu besteld maar de tofu was niet gefrituurd en helemaal slap. Smaak was alles behalve vers, ik ben zaken met veel hogere kwaliteit gewend, viel erg tegen!
25 jun 2024 om 22:24 Bezorgtijd 90 min ipv 25-30 aangegeven. Nog enigzins begrip voor want wellicht was het druk. Maar Pokebowl met rijst leek wel rijstepap. Kletsnatte rijst, niet vers. Was echt niet op te eten. Viel me erg tegen want concept leek hip en oke.
24 jun 2024 om 20:29 Voor het eerst bij Surfside poke een poke bowl besteld. Ik was zeer verrast door de uitstekende kwaliteit. Top.
13 jun 2024 om 22:01 Usually I’m happy with pokebowl but this time I ordered two sauces and got none, I chose 2 times masago and got none. Sorry but for this price I expect to get what I ordered.
13 jun 2024 om 19:42 Het eten is altijd heerlijk en vers. En over de bezorging ook zeker niks te klagen! Zeer vriendelijke jongeman die zelfs 10 min te vroeg was.
10 jun 2024 om 19:40 Delicious vegan poke'!!! the best in town :-)
9 jun 2024 om 22:07 Altijd even lekker!
6 jun 2024 om 23:16 Fijn om zelf je pokébowl te kunnen samen stellen. Veel keus en het resultaat was heerlijk!
2 jun 2024 om 14:58 Delivery times are horrible, the place is 2 mins away from my house if you take the bike. I took more than an hour, which caused the food arrive cold.
24 mei 2024 om 23:44 Voor de 3e keer de opmerkingen bij de bestelling niet gelezen en dus niet het gewenste gerecht ontvangen.
21 mei 2024 om 14:19 Tasty and fresh vegetables, the best vegan poke’ in town!